fbpx
Event Fotografija Split – Dentelli Great Gatsby Party
ivanboban
Aug 3, 2021

Ako ste se pitali kako izgleda event fotografija Split (dodano zbog ključne riječi) sa Great Gatsby party-a jako mi je drago da mogu pokazati nešto što će zadovoljiti znatiželju. Zadnji četvrtak sedmog mjeseca je bio jedan od onih vrućih ljetnih dana. Pritisak u zraku i vrućina su rasli kako je dan išao prema kraju. Znao sam da će biti vruće u garaži Mall of Splita jer tu se večer održavao Dentelli Great Gatsby Party. Paško Karlo iz dentalne klinike je već sad poznat kao organizator odličnih eventova, a ova noć će se pokazati kao još jedno pero u perjanici. Jedan jako iščekivan event za fotografirati nakon prošlog Dentelli Fashion Showa.

Dentelli Great Gastby Party - Ivan Boban Event Photography Split 5Ovaj put ne samo zbog odličnih auta – nove Mercedes C klase i dva old-timera. Bijeli Morris Minor i crveni Fiat Balila koji su su činili backdrop i bili dio večeri kroz prezentaciju Joška Radića, autora “Makinja ča sama trče”.

Fotografska Ponuda Koja Se Ne Odbija

Već dolaskom u garažu prije eventa bilo mi je jasno da će biti izazov odraditi sve fotografije u kratkom vremenu. Velika vrućina na zadnjem katu je bila faktor koji je ubrzao cijeli proces fotografiranja eventa. Zbog poštivanja epidemioloških mjera sve je moralo biti odrađeno brzo i efikasno.

Zadovoljni uzvanici su bili više nego sretni da poziraju sa automobilima. Rekviziti večeri npr. cigaršpic i perje koje se pronalazilo na svim mjestima su napravili odlične fotografske uspomene.

Kut, Svjetla, Šminka, Akcija, Automobili

Svjetlo je bilo postavljeno centralno između 2 old timera, a backdrop wall of fame je bio pozicioniran iza da prekrije ogradu i upotpuni okvir fotografija. Naravno,sami automobili su se pokazali kao izvrsnim alatima za korištenje u fotografijama jer su nesvakidašnjim izgledom i zanimljivim linijama dodali bezvremensku čar iz kojeg god smjera pogledali.

Vanjsku terasu su krasile lijepe žene i ornamenti koji su činili da sve izgleda kao iz 1920-ih. Jasno je tko organizira najbolje tematske party-e u gradu ovog ljeta mi je velika čast već 2. Dentelli party fotografirati.

Kvalitetna Event Fotografija i Odlična Zabava na Dentelli Terasi

Dinamična i zabavna večer, sa kvalitetnim dekoracijama, programom i osmišljenom temom je siguran uspjeh za fotografiranje. Priču Great Gatsby-a donosim u verziji prikladnoj za 2021. godinu a linku a vi mi recite što mislite koja je najvrućja event fotografija sa Dentelli Great Gatsby Party-a.

Iako je sama priča drugačija nego što je bila prije 100 godina u knjizi Great Gatsby, tematski party ovog tipa je stvarni vremeplov i lako se uđe u ulogu gangstera u doba prohibicije. Jer u to doba barem Jay Gatsby je radio svakakve kompromise da stekne svoj status a švercanje je bila jedna od radnji.

Event fotografija Split je nešto š čime vam mogu pomoći.
Pročitajte više o meni na linku. i pretplatite se na Instagram / LinkedIN / Facebook / Twitter

You may also like

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.